Sidan innehåller annonslänkar
Casall

Scuba Swim Suit - Black

Kontrollera pris

Köp nu

Snygga badkläder för moderna resenärer. Hög halsringning och djupt ringad rygg ger dig det bästa av två världar – plus en oslagbar flexibilitet. Sicksacksömmar och en kraftig dragkedja fram är stilrena detaljer med en modern twist. Vare sig du hänger vid poolen eller på stranden är den här baddräkten perfekt.


Jämför produkt Scuba Swim Suit - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Scuba Swim Suit - Black i kategorin Badkläder här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Badkläder
Artikelnummer: 21527901038
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Band  Snoddar

Band Snoddar från Better Bodies

Se alla produkter
Battlerope

Battlerope från inSPORTline

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Myggnät

Ett myggnät (eller insektsnät) är ett nät, ofta gjort av textil eller plastmaterial, vars funktion är att skydda mot insekter men släppa igenom luft och ljus. Myggnät förekommer exempelvis i tält och kan monteras i fönster, dörrar eller skärma av delar av ett rum, som exempelvis en sovplats, för att undvika att drabbas av insektsbett, insektsburna sjukdomar eller irriterande insekter. I områden där det förekommer insektsburna sjukdomar som malaria, denguefeber, gula febern och olika former av encefalit är det vanligt med myggnät och att näten även är behandlade med insektsgift för att göra dem mer effektiva.Myggnät används även till mygghattar och mygghuvor. Ordet "myggnät" är belagt i svenska språket sedan 1749.