Sidan innehåller annonslänkar

One Shoulder Swimsuit - Dark Taupe

Beställ One Shoulder Swimsuit - Dark Taupe på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten One Shoulder Swimsuit - Dark Taupe inom kategorin Badkläder.

Produktinformation

Skippa olika bikinidelar och satsa på en baddräkt i sommar. Den här snygga baddräkten har dubbla korsade band i ryggen och endast ett snett axelband på ena axeln framtill för en stilren sommarlook.

Se gärna också

Triangle Cut-Out Bikini Top - Summer Red

Vi gav den klassiska triangelmodellen en uppgradering med utskurna detaljer i mitt fram. Lätt vaddering skapar en fin form och ett tunt resårband i midjan ger stöd för äventyr i solen. Justerbara tunna axelband gör att du kan justera den så den passar perfekt för dig.Denna bikinitopp är lite mindre i storleken. Välj den större storleken om du är mellan två storlekar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Varlion

Se alla produkter
Viktskivor

Viktskivor från Sveltus

Se alla produkter
Jackor

Jackor från Mammut

Se alla produkter
Byxor

Byxor från Black Diamond

Se alla produkter