Sidan innehåller annonslänkar

One Shoulder Swimsuit - Black

Jämför produkt One Shoulder Swimsuit - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten One Shoulder Swimsuit - Black i kategorin Badkläder här hos oss.

Produktinformation

Skippa olika bikinidelar och satsa på en baddräkt i sommar. Den här snygga baddräkten har dubbla korsade band i ryggen och endast ett snett axelband på ena axeln framtill för en stilren sommarlook.

Se gärna också

One Shoulder Rib Swimsuit - White

Skippa olika bikinidelar och satsa på en baddräkt i sommar. Den här snygga baddräkten har dubbla korsade band i ryggen och endast ett snett axelband på ena axeln framtill för en stilren sommarlook. En droppformad rygg skapar en perfekt passform. Glansigt ribbstickat tyg är både bekvämt och snyggt och passar lika bra på stranden som vid poolen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kläder

Kläder från Black Diamond

Se alla produkter
Laga mat och Äta

Laga mat och Äta från Hydro Flask

Se alla produkter
Crosstraining

Crosstraining från FitNord

Se alla produkter
Styrka

Styrka från JTC POWER

Se alla produkter