Sidan innehåller annonslänkar

One Shoulder Rib Bikini Top - Black

Jämför produkt One Shoulder Rib Bikini Top - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten One Shoulder Rib Bikini Top - Black i kategorin Badkläder här hos oss.

Produktinformation

Detta + solskyddsfaktor = din perfekta sommaroutfit. Vår one shoulder-bikini är tillverkad i glansigt ribbstickat material för en stilren look.

Helfodrad topp som passar för både vatten och sol. Denna bikinitopp är lite mindre i storleken.

Se gärna också

Triangle Cut-Out Bikini Top - Dark Taupe

Vi gav den klassiska triangelmodellen en uppgradering med utskurna detaljer i mitt fram. Lätt vaddering skapar en fin form och ett tunt resårband i midjan ger stöd för äventyr i solen. Justerbara tunna axelband gör att du kan justera den så den passar perfekt för dig.Denna bikinitopp är lite mindre i storleken. Välj den större storleken om du är mellan två storlekar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Byxor

Byxor från Houdini

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Giro

Se alla produkter
Gummiband

Gummiband från Casall

Se alla produkter
Hammock

Hammock från ENO

Se alla produkter