Salomon

Salomon E S/Force 9 + M11 Gw L80 G Skidpaket

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon E S/Force 9 + M11 Gw L80 G är den perfekta pistskidan för vana skidåkare som söker stabilitet även vid högre hastigheter, så att du kan ta dig nerför backarna under olika snöförhållanden. S...


Jämför produkt Salomon E S/Force 9 + M11 Gw L80 G Skidpaket online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon E S/Force 9 + M11 Gw L80 G Skidpaket i kategorin Alpinskidpaket här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Alpinskidpaket
Artikelnummer: 66547
Visa fler
Du kanske också gillar:
Ullstrumpor

Ullstrumpor från Icebreaker

Se alla produkter
Dunjacka

Dunjacka från Peak Performance

Se alla produkter
Crop Tops

Crop Tops från Better Bodies

Se alla produkter
Herr

Herr från Gavelo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Salomon

Salomon kan syfta på: Salomon Group – ett företag som tillverkar sportutrustningar. Salomon (namn) – ett mansnamn och personer med namnet Salomonsjön – en del av Stilla havet Salomonöarna – en suverän stat i Oceanien

Adapter

Adapter, från engelskan adapt, vilket betyder "anpassa", är en anpassningsenhet, det vill säga en anordning som gör det möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion, ofta för att dessa ska kunna verka ihop eller kopplas samman. En adapter är ofta en lös enhet, det vill säga en tillsats.

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.