Salomon

Salomon E S/Force 7 + M11 Gw L80 G Skidpaket

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon E S/Force 7 + M11 Gw L80 G är den perfekta pistskidan för skidåkare som söker stabilitet även vid högre hastigheter, så att du kan ta dig nerför backarna under olika snöförhållanden. Skidor...


Beställ Salomon E S/Force 7 + M11 Gw L80 G Skidpaket på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon E S/Force 7 + M11 Gw L80 G Skidpaket inom kategorin Alpinskidpaket.

Läs mer...
Kategori: Alpinskidpaket
Artikelnummer: 66546
Visa fler
Du kanske också gillar:
Utrustning

Utrustning från Start

Se alla produkter
Kartor

Kartor från Calazo

Se alla produkter
Tights

Tights från Houdini

Se alla produkter
Uppblåsbara tält

Uppblåsbara tält från Heimplanet

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Salomon

Salomon kan syfta på: Salomon Group – ett företag som tillverkar sportutrustningar. Salomon (namn) – ett mansnamn och personer med namnet Salomonsjön – en del av Stilla havet Salomonöarna – en suverän stat i Oceanien

Adapter

Adapter, från engelskan adapt, vilket betyder "anpassa", är en anpassningsenhet, det vill säga en anordning som gör det möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion, ofta för att dessa ska kunna verka ihop eller kopplas samman. En adapter är ofta en lös enhet, det vill säga en tillsats.

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.

Kupoltält

Kupoltält är en relativt vanlig konstruktion för campingtält i Europa. Tältduken hålls uppe av två eller tre stycken aluminium- eller glasfiberrör som spänns tvärs över tältet. Vanligtvis består tältet av både inner- och yttertält. Konstruktionen har fördelen att den ofta är självstagande och det krävs få tältpinnar. På grund av de korslagda stängerna klarar tältet relativt kraftiga vindar. Formen gör att det inte spelar någon roll i vilken riktning vinden blåser. Takhöjden medger ofta god sitthöjd i mitten av tältet. Tältets in- och utgångar går vanligen via en eller två absider där mat kan lagas och utrustning förvaras.