Sidan innehåller annonslänkar
Houdini

Houdini W's Heavenly Houdi

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Houdini W’s Heavenly Houdi är en varm och bekväm mellanlagerjacka för damer, som både går att använda under skaljackan till vintersporterna, som ett värmande komplement under vardagsrocken, eller s...


Beställ Houdini W's Heavenly Houdi på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Houdini W's Heavenly Houdi inom kategorin Allroundjacka.

Kategori: Allroundjacka
Artikelnummer: 108584
Visa fler

Från kunskapsbanken

Klättermusen

För gnagaren, se Dendromus mystacalis. Klättermusen är ett svenskt företag och varumärke som tillverkar och säljer kläder och ryggsäckar för friluftsliv. Företaget grundades 1975 i Umeå av Peter Askulv. Sedan 2013 ägs Klättermusen av investmentbolaget Scope. Företagets huvudkontor ligger numera i Åre.Klättermusen har en stark miljöprofil och flera av företagets klädesplagg har vunnit priser i Outdoor Industry Award för bland annat dess miljövänliga materialval.Företaget vann senast år 2020 tre Gold Awards och en Sustainability Achievement på ISPO.