Sidan innehåller annonslänkar
Houdini

Houdini W's Daybreaker

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Att tillverka plagg som håller länge, både när det gäller kvalitet och estetik är en central del av Houdinis designfilosofi - och Houdini W"s Daybreaker är inget undantag. Den här damjackan är till...


Jämför produkt Houdini W's Daybreaker online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Houdini W's Daybreaker i kategorin Allroundjacka här hos oss.

Kategori: Allroundjacka
Artikelnummer: 148744
Visa fler

Från kunskapsbanken

Klättermusen

För gnagaren, se Dendromus mystacalis. Klättermusen är ett svenskt företag och varumärke som tillverkar och säljer kläder och ryggsäckar för friluftsliv. Företaget grundades 1975 i Umeå av Peter Askulv. Sedan 2013 ägs Klättermusen av investmentbolaget Scope. Företagets huvudkontor ligger numera i Åre.Klättermusen har en stark miljöprofil och flera av företagets klädesplagg har vunnit priser i Outdoor Industry Award för bland annat dess miljövänliga materialval.Företaget vann senast år 2020 tre Gold Awards och en Sustainability Achievement på ISPO.