Sidan innehåller annonslänkar
Houdini

Houdini W's Alto Houdi

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Houdini W’s Alto Houdi är en mjuk, varm och stretchig mellanlagerjacka för damer, som är ett perfekt plagg för alla sorters äventyr året om. Jackan tillverkas av Woolly TreeMerino, ett svensktillve...


Jämför produkt Houdini W's Alto Houdi online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Houdini W's Alto Houdi i kategorin Allroundjacka här hos oss.

Kategori: Allroundjacka
Artikelnummer: 128554
Visa fler

Från kunskapsbanken

Klättermusen

För gnagaren, se Dendromus mystacalis. Klättermusen är ett svenskt företag och varumärke som tillverkar och säljer kläder och ryggsäckar för friluftsliv. Företaget grundades 1975 i Umeå av Peter Askulv. Sedan 2013 ägs Klättermusen av investmentbolaget Scope. Företagets huvudkontor ligger numera i Åre.Klättermusen har en stark miljöprofil och flera av företagets klädesplagg har vunnit priser i Outdoor Industry Award för bland annat dess miljövänliga materialval.Företaget vann senast år 2020 tre Gold Awards och en Sustainability Achievement på ISPO.