Sidan innehåller annonslänkar
2117 of Sweden

2117 Of Sweden Jacka Milletorp Herr

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ 2117 Of Sweden Jacka Milletorp Herr på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2117 Of Sweden Jacka Milletorp Herr inom kategorin Allroundjacka.

Produktinformation

2117 Of Sweden Jacka Milletorp Herr är en teknisk och tålig vandringsjacka för herrar, som är framtagen för utmanande vandringsturer. Jackan tillverkas av ett slitstarkt material med behandlad yta ... .

Från kunskapsbanken

Sweden

Sweden kan avse: Sweden, Maine – en kommun (town) i Oxford County Sweden, New York – en kommun (township) i Monroe County Sweden (musikalbum) – ett album av The Mountain Goats

Dunjacka

Dunjacka är en jacka fodrad med dun, ofta från gås eller and. Dunjackans yttertyg kan vara gjort av textil eller nylon. Yttertyget är ofta impregnerat för att bättre motstå väta. Dunets goda värmeisolering gör att dunjackor är populära i kallt klimat. I extremt kallt klimat (exempelvis vid polarexpeditioner och bergsbestigning) är det i det närmaste nödvändigt att klä sig i dunjacka och ofta då kombinerat med dunbyxor alternativt en hel dunoverall.